Ένα από τα βασικά μειονεκτήματα του νέου Samsung Galaxy S ΙΙΙ σύμφωνα με τους ανταγωνιστές του είναι ότι δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής και ότι είναι από απλό πλαστικό.

Αυτό όμως από ότι φαίνεται δεν ισχύει αφού σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Samsung το SGS III δεν είναι φτιαγμένο από απλό πλαστικό αλλά από πολυανθρακικό.

Το πολυανθρακικό πλαστικό είναι ένα υλικό το οποίο κάποιες φορές είναι δύσκολο να το αναγνωρίσεις για αυτό μέχρι τώρα πολλοί λέγαν ότι το SGS III είναι φτιαγμένο από απλό πλαστικό.

Σε σχέση με το απλό πλαστικό το πολυανθρακικό είναι πολύ πιο ανθεκτικό αλλά και πολύ πιο εύκαμπτο ενώ κάποιες φορές ανάλογα με τη ποιότητα του πολυανθρακικού που χρησιμοποιείτε μπορεί να έχουμε την αντίστοιχη ποιότητα με ένα κινητό κατασκευασμένο από Κέβλαρ όπως το Motorola RAZR Droid.

Όλα δείχνουν λοιπών ότι οι αντίπαλοι της Samsung βιάστηκαν να υποβιβάσουν τη ποιότητα κατασκευής του Samsung Galaxy S III και να το κατηγορήσουν ότι είναι από “φθηνά” υλικά όπως οι προκάτοχοί του.

Ακόμα λοιπών ένα συν για το νέο Samsung Galaxy S III που δείχνει ότι έχει τα εφόδια για να γίνει το νούμερο ένα κινητό του 2012 και να νικήσει τον ανταγωνισμό είτε πρόκειται για αλλά κινητά με Android είτε για το iPhone 4S.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.