Αυστραλός δισεκατομμυριούχους σκοπεύει να κλωνοποιήσει δεινοσαύρους

Μπορεί το προηγούμενο του εγχείρημα, η αναγέννηση του Τιτανικού να αντιμετωπίστηκε με θετικά σχόλια από την πλειοψηφία του Τύπου και της κοινωνίας, η νέα ιδέα του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου Clive Palmer όμως ίσως να προκαλέσει αρκετά σχόλια… αν και εφόσον πραγματοποιηθεί.

Αυτό γιατί σύμφωνα με τη Sunshine Coast Daily τελευταίες φήμες θέλουν τον Palmer να ψάχνει τρόπους να «κλωνοποιήσει ένα δεινόσαυρο από το DNA του ώστε να τον ελευθερώσει σε ένα πάρκο σε στυλ Jurassic Park στο θέρετρο του στην Αυστραλία»!

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Palmer βρίσκεται σε συζητήσεις με τους επιστήμονες που δημιούργησαν τη Dolly, το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο, προκειμένου να διερευνήσουν τρόπους για να κάνουν τα σχέδια του πραγματικότητα.

Πάντως ο λαός της Αυστραλίας (και όχι μόνο) σίγουρα είναι μαζί του, κάτι που φαίνεται και από την δημοσκόπηση που υπάρχει στην σελίδα της Sunshine Coast Daily σχετικά με το ποια ιδέα ακούγεται καλύτερη για το θέρετρο του δισεκατομμυριούχου στην Αυστραλία.

Οι… κλωνοποιημένοι δεινόσαυροι προηγούνται με 88% των ψήφων, με τις υπόλοιπες ιδέες, όπως ένα καζίνο και ένα τελεφερίκ να κερδίζουν μόνο 2% και 1% των ψήφων αντίστοιχα.

Μπορεί σαν ιδέα να ακούγεται υπερβολικά εκκεντρική (μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον άνθρωπο που κατηγόρησε την Greenpeace ότι χρηματοδοτείται από τη CIA), το δημοσίευμα όμως σημειώνει πως η φήμη προέρχεται από έγκυρη πηγή στο στενό κύκλο του Palmet, την ίδια πηγή που τους είχε δώσει ακριβής πληροφορίες στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο ίδιος ο δήμαρχος του Sunshine Coast, Mark Jamieson, δήλωσε πως τα σχέδια του Palmer είναι πολύ σοβαρά.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν δεν τίθεται θέμα το αν ο εκατομμυριούχος θα προσπαθήσει να κλωνοποιήσει δεινοσαύρους, αλλά το πώς και πότε θα γίνει αυτό. Αρκεί να περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη παρασκευή, οπότε ο Palmer θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Brisbane.

Εάν τελικά οι φήμες για τα σχέδια του όντως αληθεύουν, θα του ευχηθούμε καλή τύχη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα και βέβαια θα του υπενθυμίσουμε (σε περίπτωση που δεν έχει δει τις ταινίες) πως δεν είναι καλή ιδέα να κλωνοποιήσει ράπτορες!

Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.