Πριν δύο μήνες είχαμε ακούσει για την επερχόμενη έκδοση του Gmail (για το Android), προσθέτοντας ορισμένα νέα χαρακτηριστικά όπως τη δυνατότητα να κάνετε pintch to zoom στα μηνύματα σας. Η αναμονή λοιπόν τελείωσε και το Gmail ενημερώθηκε στην τελευταία εν λόγω έκδοση.

Το Pinch-to-zoom λειτουργεί ακριβώς όπως και στον browser, επιτρέποντάς σας να δείτε ένα email ακόμα πιο καθαρά. Αν και βλέπουμε όλο και μεγαλύτερες οθόνες για τα smartphones μας, υπάρχουν και αυτοί με μικρότερες οθόνες που δυσκολεύονται στην ανάγνωση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομίου. Συνεπώς αυτή η αναβάθμιση θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Το Gmail θα έχει επίσης, τη δυνατότητα να κάνετε swipe τα μηνύματα από το γραμματοκιβώτιο σας.

Πέρα από αυτές τις αλλαγές, υπάρχουν επίσης κάποιες διορθώσεις σε bugs, μεγαλύτερη προεπισκόπηση φωτογραφιών, καθώς και την ικανότητα επισήναψης media μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Απαραίτητη προυπόθεση για να λάβετε αυτή την αναβάθμιση είναι η συσκευή σας να ”τρέχει” έκδοση Ice Cream Sandwich ή παραπάνω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.