Τέτοια κάνει η Microsoft και την βλέπουμε να πέφτει σε ακόμα μικρότερα ποσοστά μεριδίου αγοράς στα Smartphones. Ο λόγος για τις δηλώσεις του Greg Sullivan, Senior Product manager των Windows Phone, όπου ανέφερε ότι η MS είχε ξεκινήσει να εργάζεται πάνω στα Windows Phone 8, πριν καν ξεκινήσουν τα Windows Phone 7 την εμπορική τους πορεία τον Οκτώβριο του 2010.

Πραγματικά από τη στιγμή που έμαθα για αυτή τη δήλωση προσπαθώ αν συνειδητοποιήσω τι ακριβώς είπαν.  Δηλαδή κυκλοφόρησαν μια έκδοση λειτουργικού πολύ κατώτερη, που μπήκε σε κινητά με τιμές έως και 500+ ευρώ, και γνώριζαν από το 2010 ότι θα κρεμάσουν τους καταναλωτές αφήνοντας τους χωρίς update σε windows 8. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το παραδέχονται και δημόσια, κάνοντας τους υποστηριχτές τους που έδωσαν πριν 3 εβδομάδες 500 ευρώ για το Nokia Lumnia 900 να νιώθουν χαζοί και εξαπατημένοι.

Ποια η γνώμη σας για αυτή την πολιτική της Microsoft; Θα την εμπιστευτείτε σαν εταιρία για το επόμενο σας κινητό;

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.