Είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, πραγματικά – εάν το Google Drive σαν σουίτα παραγωγικότητας θεωρείται το επίκεντρο του web κατάλογου της Google, και το Chrome Web Store είναι ο κατάλογος του, τότε γιατί δεν ήταν αυτά τα δύο μαζί;

Η Google έχει κάνει μια στροφή σε δίαφορες λειτουργίες όπως το να μετατρέπεις Docs (κείμενο), φύλλα (spreadsheets) και Διαφάνειες (παρουσιάσεις) σε web εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν μέσω του προγράμματος περιήγησης του Chrome.

Οι νέοι ιδιοκτήτες Chromebook δεν θα χρειάζονται καν να κάνουν κάτι περίπλοκο, δίοτι το τρίο αυτό θα εμφανιστεί αυτόματα, στη λίστα apps του Chrome OS, κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων.

Αύτα τα app μπορεί να θεωρούνται απλά, αλλά θα μετατρέπονται σε  τεράστια βοήθεια για όποιον θέλει να κάνει μερικές γρήγορες αλλαγές, ενώ κινείται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.