Η Microsoft εν μέρει πλην σαφώς, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, μας αποκάλυψε ότι ορισμένες εφαρμογές, όπως το Skype (το οποίο ανήκει πλέον και εγγράφως στην Microsoft) δείχνουν να μην έχουν και τόσο καλή σχέση με WP συσκευές που έχουν μνήμη RAM 256MB, οπότε υπάρχουν κάποια προβλήματα ασυμβατότητας και μη ορθής λειτουργίας. Άλλες εφαρμογές που αποδεικνύεται ότι παρουσίασαν ανάλογο πρόβλημα είναι τα Angry Birds, PES 2012 και το Tango, τα οποία δεν «έτρεξαν» τόσο ομαλά στο Nokia Lumia 610. Σίγουρα το θέμα που προέκυψε με το Tango είναι κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τους μηχανικούς της Microsoft και δεν θα μείνουν αμέτοχοι.

Μερικά πρώτα βήματα έχουν ήδη γίνει να δοθεί μια πρώτη και άμεση λύση. Η Rovio παίρνει θέση και μέσω νέων δηλώσεων μαθαίνουμε ότι η εταιρία έχει αρχίσει εργασίες για την δημιουργία μιας optimized έκδοσης για low end devices, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε λίγο καιρό στο Marketplace.

Λέτε σταδιακά να βελτιωθούν τα πράγματα και τα οικονομικά WP smartphones να μην περιορίζονται σε τίποτα;

[via]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.