Δεν κρύβουμε το πόσο αγαπάμε το Galaxy S3 της Samsung. Δεδομένου ότι το τηλέφωνο έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, μόλις από το Μάιο που έχει κυκλοφορήσει, αναπόφευκτα  η Samsung εργάζεται πάνω στη συνέχειά του. Και παρόλο που τον τελευταίο μήνα η Samsung ασχολείται αποκλειστικά με τον γίγαντα Galaxy Note 2, οι φήμες για την εξέλιξη του S3 άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

 

Galaxy S III mini

Το iPad ίσως να μην είναι η μόνη συσκευή που θα αδυνατίσει αυτό το φθινόπωρο. Σε αντίθεση με ότι διαφημίζει η Samsung ως ‘’ Next Big Thing ‘’ φαίνεται πως δεν θέλουν όλοι ένα 4,8-ιντσών τηλέφωνο. Αν το μέγεθος του S3 σας φαίνονταν αρκετά μεγάλο, ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε όλες τις δυνατότητες του S3 σε μια μικρότερη συσκευή. Ενδεχομένως αυτή η στιγμή να έρθει προς το τέλος του μηνός.

Προσκλήσεις για την εκδήλωση που θα γίνει στη Γερμανία στις 11 Οκτωβρίου αναφέρουν χαρακτηριστικά:  ” Πόσο μεγάλο μικρό μπορεί να είναι κάτι ” (και φέρει την υπογραφή “S” ). Οι προσκλήσεις ανακαλύφθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Σήμερα, αυτή η εικόνα εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων ενός σκανδιναβικού πωλητή, η οποία δείχνει στις επιλογές ένα S3 Mini σε μπλε και λευκό, με και χωρίς NFC.

 

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε αν είναι αληθές, αλλά θα ξέρουμε σύντομα.

 

Galaxy S IV, έρχεται τον επόμενο Μάρτιο

Πάρα πολλές φήμες βγήκαν τον Σεπτέμβριο, και ενώ η Samsung τις έχει αρνηθεί, τις αρνήθηκε μόνο στην Κορέα μέσω του λογαριασμό της στο Twitter. Η φήμες αναφέρονται για ένα μεγαλύτερο (5-ιντσών) και ταχύτερο Galaxy S4 τον Μάρτιο.

Κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί κι αυτό,  αλλά για τον επόμενο Μάρτιο θα είναι εκπληκτικά σύντομα.

 

Galaxy Nexus 2

Είναι επίσης δυνατό η επικείμενη εξέλιξη του S3 να μην είναι καν ένα Galaxy S τηλέφωνο. Με βάση ένα φυλλάδιο με specs, το οποίο  διέρρευσε από τη SamMobile, η Samsung θα μπορούσε να αναβαθμίσει το τρέχον Galaxy Nexus με τον καινούργιο, εντυπωσιακό επεξεργαστή και τη φωτογραφική μηχανή  του S3.

Με ανταγωνιστικό hardware και με άριστη λειτουργία του Android Jelly Bean, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό κινητό. Ίσως όλο αυτά βέβαια να παραμείνουν ευσεβείς πόθοι.

 

Ποιο από τα 3 θα προτιμούσατε περισσότερο ;

Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.