Το ότι η Apple και η Samsung κάθονται στο ίδιο τραπέζι και αναζητούν εξωδικαστική λύση στον περίφημο “πόλεμο της πατέντας” είναι είδηση, αλλά όχι τόσο μεγάλη είδηση όσο ακούγεται. Κι αυτό γιατί οι δύο εταιρείες δε συνομιλούν με τη θέλησή τους.

 

Η αμερικανίδα δικαστικός Lucy Koh, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση των δύο εταιρειών, ζήτησε πρόσφατα από τους εκπροσώπους τους να κάτσουν και να αναζητήσουν λύση πριν φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο. Οι εταιρείες δεν ήταν υποχρεωμένες να συμμετάσχουν σε αυτό το διάλογο, αλλά εδώ που τα λέμε δε θα έκαναν καλή εντύπωση στο δικαστήριο αν έλεγαν “όχι”.

 

Έτσι, οι ηγεσίες των δύο εταιρειών ξεκίνησαν τις διαβουλεύσεις, η έκβαση των οποίων αναμένεται την Παρασκευή. Πείτε μας απαισιόδοξους, αλλά μάλλον δε θα αλλάξει κάτι και οι δύο μονομάχοι θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.