Φθάσαμε λοιπόν στις πολυπόθητες μέρες της CES, όπου όλες οι εταιρείες έρχονται να μας δείξουν τα νέα τους προϊόντα και να μας εντυπωσιάσουν με τις ιδέες τους.

Η iHome λοιπόν, ανακοίνωσε την πλήρη σουίτα προϊόντων της, ακριβώς πριν την επίσημη έναρξη της εν λόγω έκθεσης. Με τιμές 150$ και 100$ αντίστοιχα, παρουσίασε τα προϊόντα, iDL100 και iDL45.Τα συγκεκριμένα θα είναι δύο dock φόρτισης με στερεοφωνικό ήχο, ραδιόφωνο FM και ρολόι. Θα διαθέτουν θύρα σύνδεσης Lightning για να συνδέονται με τα τελευταία προϊόντα της Apple. Επίσης θα διαθέτουν μια θύρα USB και auxiliary.

Η εταιρεία έβγαλε επίσης μια πληθώρα Bluetooth προϊόντων (με φόρτιση μέσω USB) η πιο σημαντική από τις οποίες είναι,το νέο (με κόστος 200 δολάρια) “retro boom box ” με κωδικό όνομα iBT44, που επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση μουσικής από κάθε συμβατή συσκευή iOS ή Android.

Τέλος είδαμε τα αναδιπλούμενα ακουστικά iB85 που θα έχουν ενσωματωμένα μικρόφωνο και on-ear remote προς 100$. Θα δούμε σίγουρα και περισσότερα προϊόντα στη διάρκεια της έκθεσης από αυτά που παρουσιάσαμε εδώ, άρα θα περιμένουμε να δούμε τον πλήρη κατάλογο του iHome για να τα σχολιάσουμε εκτενέστερα μέσα στις επόμενες μέρες.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.