Από αύριο ( Πέμπτη 13/12 ) θα ξεκινήσει να προβάλλεται η ταινία του P. Jackson,  The Hobbit, για πρώτη φορά γυρισμένο σε HFR 3D.

Όσοι ακόμη δεν γνωρίζεται τι είναι το HFR σας παραθέτω το παρακάτω link, όπου διευκρινίζεται αναλυτικά η καινοτόμα τεχνολογία, καθώς και το πώς θα επηρεάσει την εξέλιξη του κινηματογράφου.

” Το μέλλον του κινηματογράφου πίσω από ένα νούμερο ( 48fps ) ”

Το κοινό θα μπορεί από αύριο να πάρει μία πρώτη γεύση από το μέλλον. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες παραγωγές με την τεχνολογία  HFR με πιο γνωστή αυτή του Avatar 2.

Προσοχή.   Όπως διευκρινίζεται και στο αναλυτικό άρθρο, οι ταινίες πλέον, μέσω της νέας τεχνολογίας,  ‘’δείχνουν’ πολύ διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η κίνηση είναι πολύ πιο ρευστή, δίνοντας στη ταινία περισσότερο ρεαλισμό. Η τεχνολογία δείχνει διαφορετικά, διότι έχει φτιαχτεί για να δείχνει διαφορετικά. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος στην αρχή της ταινίας για να συνηθίσουμε τη νέα τεχνολογία, η οποία στη συνέχεια θα γίνει ένα με την ταινία, παραδίδοντας μας μια εμπειρία που δεν θα έχουμε ξαναζήσει.

Όσοι επίσης έχετε πάρει την τεχνολογία 3D  ‘’με κακό μάτι’’, διότι σας ζαλίζει και κουράζει στα μάτια, μπορείτε από αύριο να της δώσετε άλλη μία ευκαιρία. Έχοντας πλέον η ταινία τα διπλάσια καρέ από μία άλλη συμβατική, κάνει τη θέαση για το μάτι αρκετά πιο ξεκούραστη, μειώνοντας τα προβλήματα που είχαμε μέχρι σήμερα με τις ταινίες στα 24 καρέ.

Όσοι λοιπόν θέλετε να γευτείτε τη νέα τεχνολογία, τα Village Cinemas δίνουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσετε την ταινία The Hobbit: An Unexpected Journey μέσα από επιλεγμένες αίθουσες.

Οι Αίθουσες που υποστηρίζουν και θα προβάλλουν την ταινία The Hobbit σε HFR 3D, σύμφωνα με τα Village Cinemas, είναι οι εξής:

  • Village Cinemas   Αγ. Δημήτριος – αίθουσα 1
  • Village Cinemas   The Mall          – αίθουσα 2
  • Village Cinemas   Cosmos          – αίθουσα 4
  • Village Cinemas   Ρέντης            – αίθουσα 4
  • Village Cinemas   Φάληρο           – αίθουσα 6

και η τιμή εισιτηρίου είναι ίδια με την τιμή εισιτηρίου των προβολών σε κανονικό 3D.

Οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν την ταινία με τον κανονικό, συμβατικό τρόπο των 24 καρέ.

Όσοι παρακολουθήσουν την ταινία σε HFR 3D, περιμένουμε σχόλια για την νέα τεχνολογία και το πώς ήταν η πρώτη εμπειρία στα 48 καρέ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.