Ο επόμενος ρόλος του Tom Hardy θα είναι αυτός του Sam Fisher. Αναφορές λένε ο ηθοποιός από το Inception και το The Dark Knight Rises έχει επιλεχθεί ως ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης κινηματογραφικής παραγωγής Splinter Cell της Ubisoft.

Η ταινία είναι στα σκαριά από το 2006 και εξακολουθεί να μην έχει κλείσει συμφωνία με κάποιο στούντιο. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Ubisoft έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με την Warner Bros και την Paramount, αν και δεν είναι σαφές αν έστω και μια από αυτές επιδιώκει να αναλάβει το project.

Ο Eric Singer Warren γράφει το σενάριο της ταινίας, αν και δεν υπάρχει επίσημος σκηνοθέτης ή άλλοι ηθοποιοί προς ανακοίνωση αυτή τη στιγμή.

Ο Hardy είναι ο δεύτερος γνωστότερος ηθοποιός που η Ubisoft έχει υπογράψει για τις επερχόμενες ταινίες της. Πρώτος είναι ο Michael Fassbender (Inglourious Basterds, Shame), ο οποίος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Assassin Creed που επίσης ετοιμάζεται.

Το Splinter Cell: Blacklist είναι το επόμενο σκέλος στο franchise της Ubisoft. Το εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος για το Xbox 360, το PlayStation 3 και το PC.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.