Ο επόμενος ρόλος του Tom Hardy θα είναι αυτός του Sam Fisher. Αναφορές λένε ο ηθοποιός από το Inception και το The Dark Knight Rises έχει επιλεχθεί ως ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης κινηματογραφικής παραγωγής Splinter Cell της Ubisoft.

Η ταινία είναι στα σκαριά από το 2006 και εξακολουθεί να μην έχει κλείσει συμφωνία με κάποιο στούντιο. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Ubisoft έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με την Warner Bros και την Paramount, αν και δεν είναι σαφές αν έστω και μια από αυτές επιδιώκει να αναλάβει το project.

Ο Eric Singer Warren γράφει το σενάριο της ταινίας, αν και δεν υπάρχει επίσημος σκηνοθέτης ή άλλοι ηθοποιοί προς ανακοίνωση αυτή τη στιγμή.

Ο Hardy είναι ο δεύτερος γνωστότερος ηθοποιός που η Ubisoft έχει υπογράψει για τις επερχόμενες ταινίες της. Πρώτος είναι ο Michael Fassbender (Inglourious Basterds, Shame), ο οποίος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Assassin Creed που επίσης ετοιμάζεται.

Το Splinter Cell: Blacklist είναι το επόμενο σκέλος στο franchise της Ubisoft. Το εν λόγω παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος για το Xbox 360, το PlayStation 3 και το PC.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.