Αν οι φήμες που βγαίνουν απ’ το Χόλυγουντ είναι  αξιόπιστες, τότε το Star Wars: Episode VII έχει ήδη βρει συγγραφέα.

Το Vulture αναφέρει ότι ο Michael Arndt έχει γράψει ήδη 40-50 σελίδες σεναρίου για την ταινία και είναι “πιθανό να είναι τουλάχιστον ένας από τους συγγραφείς” του επόμενου επεισοδίου, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2014.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της γραφής του Arndt περιλαμβάνουν τα Toy Story 3, Little Miss Sunshine και η επόμενη ταινία των Hunger Games ( Catching Fire ).  Το έργο του για το Toy Story 3 έλαβε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ  κέρδισε ένα για το Little Miss Sunshine.

Οι φρέσκιες πληροφορίες για το Επεισόδιο VII ήρθαν ως μέρος της αιφνιδιαστικής ανακοίνωσης της περασμένης εβδομάδας ότι η Disney αγόρασε τη Lucasfilm.

Οι φήμες φυσικά έχουν οργιάσει  από τότε, σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να είναι στην επόμενη ταινία Star Wars και τι ιστορία θα μπορούσε να πει. Σύμφωνα πάντως με δηλώσεις του στο Entertainment Weekly ο Harrison Ford είναι ανοικτός να ξανα-αναλάβει το ρόλο του ως Han Solo σε έναν μακρινό, μακρινό γαλαξία…

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.