Σύμφωνα με τα WPCentral και WP7.nl αρκετοί χρήστες έχουν αρχίσει να δέχονται την αναβάθμιση 7.8. Πολλοί κάτοχοι Nokia Lumia 800 δέχτηκαν την αναβάθμιση κανονικά μέσω του Zune στον υπολογιστή τους, αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Microsoft. Επίσης δεν έχει αναφερθεί κάτι για τις υπόλοιπες συσκευές με WP7.5 

Η αναβάθμιση περιέχει 4 update, ένα της Nokia και τρία της Microsoft με εκδόσεις 7.10.8779.8, 7.10.8783 και τελική 7.10.8858.136. Δυστυχώς δεν δίνεται κάποιο changelog με στοιχεία για το τι περιέχει κάθε έκδοση.

Στο update περιέχονται η νέα αρχική οθόνη, νέο animation εισαγωγής (boot animation), το νέο λογότυπο του Xbox Hub και τα live wallpapers. Δεν έχουν βρει ακόμα αν περιέχονται και άλλα νέα στοιχειά.

Όσοι έχετε το Lumia 800 δείτε αν σας έχει έρθει κάποια ειδοποίηση, αν και συνήθως στην Ελλάδα τα update αργούν περίπου 2-3 εβδομάδες μέχρι να τα δοκιμάσουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες.

Update: Σύμφωνα με τη Nokia, η αναβάθμιση που δέχτηκαν μερικές συσκευές είναι η επίσημη, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαθεσιμότητα για όλες τις συσκευές WP7.5. Τα λίγα Lumia 800 που δέχτηκαν το update στα WP7.8 πρόκειται για μοντέλα προπαραγωγής που έχουν αποσταλέι σε διάφορους δημοσιογράφους και developers. Η επίσημη αναβάθμιση για τα NL 800, 900, 610, 710 καθώς και για όλες τις υπόλοιπες WP7.5 συσκευές θα γίνει διαθέσιμη στις αρχές του 2013.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.