Όταν η Apple παρουσίασε το νέο iPad 3ης γενιάς τον περασμένο Μάρτιο, η εταιρία δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει πως το iPad 2 θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο προς πώληση με μειωμένη τιμή. Εκτός από αυτή την αναμενόμενη για πολλούς αλλαγή στην τιμολόγηση, πραγματοποιήθηκε και μια εσωτερική αναβάθμιση στο εσωτερικό του iPad 2 που δεν αναφέρθηκε εξαρχής από την Apple.

H αρχική έκδοση του iPad 2 με χωρητικότητα 16GB και Wi-Fi, απέκτησε νέο επεξεργαστή τεχνολογίας 32nm αντί 45nm προσφέροντας την ίδια ταχύτητα και επιδόσεις, μόνο που αυτή την φορά τα επίπεδα αυτονομίας έχουν αυξηθεί. Πρόκειται όμως για περιορισμένο αριθμό συσκευών.

Οι πληροφορίες προέρχονται από την ιστοσελίδα AnandTech η οποία διευκρινίζει πως ο μόνος τρόπος για να εξακριβωθεί η έκδοση του επεξεργαστή που φορεί το ipad2 είναι αφότου ανοιχτεί το tablet. Οι πρώτες μετρήσεις του Anand επιβεβαιώνουν τα όσα ακούγονται και μας επισημάνει πως ο νέος επεξεργαστής υπόσχεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο σερφάρισμα έως και 16% ενώ περίπου 30% είναι η αύξηση για όσους παίζουν διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.