Από τότε που η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows Phone 7.8 περιμέναμε με αγωνία κάποιες νεότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε και αν θα αναβαθμιστούν οι συσκεύες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Πρόσφατα, κάποιες πληροφορίες (από Microsoft Κίνας), ρίξαν λίγο περισσότερο φως σε αυτή την υπόθεση. Έγιναν κάποιες σχετικές δηλώσεις (όχι και τόσο σημαντικές) από εκπρόσωπο της MS, αλλά όχι κάτι που να παραπέμπει σε επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της εταιρείας.

Τι λέει αυτή η δήλωση; Η μέρα για της αναβάθμισης είναι πολύ κοντά!

Η Microsoft λοιπόν, στις νέες low-end συσκευές που έρχονται αυτό το φθινόπωρο, θα έχει προεγκατεστημένη την έκδοση Windows Phone 7.8 out of the box. Οκ αυτό είναι ένα θετικό νέο, αλλά τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις  WP 7.8 για τις υπάρχουσες συσκευές; Η εταιρεία απαντά :

«είμαστε σε στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές και τους παρόχους τηλεφωνίας για να ελεγχθεί, να εγκριθεί, και να διατεθεί η αναβάθμιση σε όσες περισσότερες συσκευές είναι δυνατόν στις αρχές του 2013.”

Αυτό ακούγεται λίγο πολύ σαν επιβεβαίωση ότι δεν θα δούμε καμία αναβάθμιση WP7.8 σε υπάρχουσες συσκευές πριν από το τέλος του έτους. Υπομονή λοιπόν!

Source

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.