siri-3gs-2Αφού είδαμε το demo από το TechFest, για το νέο Fresh Paint που θα έρθει με τα Windows Blue, ας δούμε και κάτι πιο χρήσιμο, που αν και δεν αναφέρεται πότε θα μπει στις συσκευές, ελπίζουμε να το δούμε στην επικείμενη αναβάθμιση Windows Phone Blue.

Σε αυτό το video θα παρακολουθήσουμε  ένα demo της τελευταίας έκδοσης του speech UI για τα Windows Phone σε σύγκριση με το τωρινό σύστημα αναγνώρισης φωνής. Να αναφέρουμε ότι το τωρινό σύστημα έχει δεχτεί κάποιες βελτιώσεις, όσον αφορά την ταχύτητα απόκρισης της όλης λειτουργίας, τις οποίες, ενδεχομένως, έχουν ήδη παρατηρήσει οι χρήστες WP8.

Με το νέο σύστημα βλέπουμε πως το smartphone μπορεί και καταγράφει την ομιλία μας καθώς εμείς μιλάμε (χωρίς να περιμένουμε να επεξεργαστεί τα όσα είπαμε και μετά να εμφανίσει το κείμενο, τωρινό σύστημα), όπως κάνει ήδη το αντίστοιχο σύστημα της Google. Ταυτόχρονα όμως έχουν ενσωματώσει και λειτουργία instant search, και εμφανίσει αποτελέσματα καθώς αναγνωρίζει τις λέξεις που υπαγορεύουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=iY4S5BQWTMA

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.