Είμαστε μόλις μια εβδομάδα μακριά από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, και όπως αλλάζουν οι εποχές, έτσι περιμένουμε και τη Rovio να προσφέρει νέα ενημερώση για το Angry Birds Seasons. Η τελευταία συλλογή επιπέδων έχει μόλις κυκλοφορήσει, προσφέροντας στους λάτρεις της σειράς 30 νέα επίπεδα, για να ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας.

Αυτά τα νέα παζλ λαμβάνουν χώρα στην Piglantis, πόλη  γεμάτη από ημι-βυθισμένα ερείπια και ασφυκτικά γεμάτο από τα γουρουνάκια. Αυτό δίνει μια νέα τροπή στο παιχνίδι, γεγονός που καθιστά αυτή την έκδοση λίγο πιο ενδιαφέρουσα από ό, τι ήταν τα προηγούμενα. Θα είστε σε θέση να εκσφεντονίσετε τα πουλία στο νερό, όπου η πλευστότητα των πουλιών »θα επηρεάσει την τροχία τους. Δεν είναι μεγάλη αλλαγή, αλλά σε αυτό το σημείο στη σειρά, η Rovio αναζητάει νέους τρόπους για να κάνει τα πράγματα  φρέσκα.


Το Angry Birds Seasons, συμπεριλαμβανομένων των νέων επιπέδων Piglantis είναι τώρα διαθέσιμο στο App Store της Apple και της Google Play.

App Store , Google Play

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.