Μπορει το Project Glass να μην είναι διαθέσιμο στην αγορά, αλλά η ιδέα της Google για τα γυαλιά Augmented Reality έχουν τραβήξει την προσοχή άλλων εταιριών και ιδιωτών, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για δικά τους προϊόντα και εφαρμογές.
Έτσι λοιπόν και ο  Will Powell, δημιούργησε το δικό του project που επιτρέπει στον χρήστη μετάφραση από μια γλώσσα σε μια άλλη σε πραγματικό χρόνο.  Τα γυαλιά κάνουν χρήση τεχνολογίας heads-up display και για τη δημιουργία τους συνδυάστηκαν πολλά διαφορετικά εξαρτήματα (Raspberry Pi boards, Vuzix Star 1200, Jawbone μικρόφωνο).
Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο φαίνεται ο Will Powell να συνομιλεί με την Elizabeth, με την δεύτερη να μιλάει ισπανικά και ο Will να βλέπει υπότιτλους μεταφρασμένους στα αγγλικά.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.