Μόλις χθες η Nokia μας παρουσίασε τα πρώτα της smartphones με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 που δεν είναι άλλα από το Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820.

Αν και οι περισσότεροι χρήστες ήταν πολύ ευχαριστημένη με αυτά που είδαν χθες από τη Nokia δεν ισχύει το ίδιο για τους χρηματιστές.

Έτσι αντί η μετοχή της εταιρείας να ανεβεί με τη παρουσίαση νέων συσκευών όπως ήταν λογικό αυτή έπεσε λίγα λεπτά μετά την παρουσίαση των νέων συσκευών και όχι μια και δυο μονάδες αλλά 16%!

Ναι καλά διαβάσατε 16%, σύμφωνα με τους αναλυτές ο πιο πιθανός λόγος που συνέβη αυτό στην μετοχή της Nokia είναι ότι “απογοητεύτηκαν” από την κάμερα του Nokia Lumia 920 που μπορεί να έχει την τεχνολογία PureView αλλά δεν έχει αρκετά Megapixels όπως τα 41MP του Nokia 808 PureView.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.