Στις αρχές του επόμενου έτους, οι παραδοσιακοί γίγαντες κονσολών θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα πρόκληση με τη μορφή, του από τον κόσμο-χρηματοδοτούμενο, OUYA.

H Green Throtle Games είναι έτοιμη να σας δείξει το επίτευγμά της σχετικά με το μέλλον του gaming στο σαλόνι.

Η εταιρία ιδρύθηκε από γνωστά ονόματα όπως αυτό του Charles Huang του Guitar Hero , και του Matt της Palm Crowley, και αναρωτιέται γιατί να αγοράσει κάποιος μία ακριβή κονσόλα, όταν   το Android τηλέφωνο ή tablet σας έχει όλο το υλικό που χρειάζεστε ;

Η ιδέα είναι, ότι μπορείτε να παίξετε παιχνίδια εκτός της οθόνης αφής , συνδέοντας απλά τη συσκευή με την τηλεόραση και με ένα ζευγάρι bluetooth gamepad της Atlas, έχοντας έτσι μία  αυτοσχέδια κονσόλα.

H Green Throttle ετοιμάζει δικά της παιχνίδια για τη πλατφόρμα, και έχει ήδη κάποιους 3rd party Developers στα σκαριά. Θέλει όμως ακόμα περισσότερο υλικό για να αναβαθμίσει την “Arena” της με εφαρμογές.

Από σήμερα, τα δωρεάν SDK είναι διαθέσιμα για κατέβασμα, ενώ το πακέτο ανάπτυξης hardware –  μαζί με τα χειριστήρια – κυκλοφόρησε για αγορά. Τα αποθέματα βέβαια  είναι ακόμα περιορισμένα.

Περισσότερα νέα για τη διάθεση της συσκευής στην αγορά αναμένονται  «στο εγγύς μέλλον». Καθώς όμως περιμένουμε, ας ρίξουμε μια ματιά στο όραμά των προγραμματιστών.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pDKb1BT8U3Q

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φαντασου εκει που εισαι στο σπιτι του κολλητου, και παιζεται κανα Pro στο κινητο σου και ειναι ετοιμος ο αλλος να σκοραρει… και εκεινη την ωρα σκαει στην οθονη “μαμακα σας καλει!!”
    ωραιο παντως, αλλα θελει δυναμη για μεγαλα παιχνιδια. σε 1-2 χρονια αυτο θα ειναι πολυ καλο με τους νεους επεξεργαστες. οι τωρινοι δεν ειναι για πολλα πολλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.