Αν το γεγονός ότι το iPhone 5 διατίθεται μόνο σε λευκή ή σε μαύρη έκδοση, το κάνει ιδιαίτερα «βαρετό» στα μάτια σας, τότε ρίξτε μία ματιά στην Mendmyi.

Η βρετανική εταιρεία -που ήδη «προσθέτει» χρώμα σε iPhone 4 και 4S- επιβεβαίωσε ότι θα κάνει το ίδιο και για το iPhone 5.

Η εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να «προσωποποιήσετε» το iPhone σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε 12 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, καθώς είστε σε θέση να επιλέξετε το χρώμα της μπροστινής πλάκας από γυαλί, καθώς και του home button. Σας επιτρέπει ακόμη να προσθέσετε προσαρμοσμένα λογότυπα στη συσκευή, καθώς και σχέδια για ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα.

Δείτε μερικούς απο τους συνδυασμούς που θα μπορείτε να κάνετε με το iPhone 5

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί, προς το παρόν, οι τιμές για το customisation του iPhone 5, ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μπορείτε να κάνετε ένα iPhone 4S χρωματιστό με 120 περίπου ευρώ και ένα iPad με 170.\

Δείτε μερικούς από τους πιθανούς συνδιασμούς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.