Η Ubisoft ετοιμάζεται να κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση όσον αφορά τον τίτλο Splinter Cell. Η επίσημη σελίδα Facebook του Splinter Splinter ενημερώθηκε σήμερα με μια περίτεχνη φωτογραφία-σκίτσο που απεικονίζει ένα τμήμα πρόσωπο του πρωταγωνιστή, Sam Fisher, καθώς και ένα μήνυμα προς την κοινότητα να κάνει like στην εικόνα για να αποκαλύψει περισσότερα.

Τον Ιούνιο, είχε αναφέρθηκε ότι η Ubisoft ήταν σε συνομιλίες με την Warner Bros και την Paramount Pictures για να γυριστεί μια ταινία γύρω από το franchise Splinter Cell.

Η εν λόγω εικόνα μπορεί ή οχι να σχετίζεται με την ταινία Splinter Cell, αλλά αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ένας νέος τίτλος παιχνιδιου αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Το Splinter Cell: Blacklist ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Electronic Entertainment Expo 2012, τη διάρκεια του καλοκαιριού.Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013 για PC, PlayStation 3 και Xbox 360 με την υποστήριξη του Kinect.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.