Η Sony ενημέρωσε τους καταναλωτές πως κάποια από τα Xperia Smartphones που παρουσίασε αυτή τη χρονιά, δεν θα πάρουν την αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean, παραμένοντας στο Android Ice Cream Sandwich.

Οι συσκευές που δεν θα γευτούν το Jelly Bean είναι τα: Xperia U, Xperia Sola, Xperia Miro, Xperia Tipo και Xperia Tipo Dual. Τα Miro και Tipo έχουν επεξεργαστή μονοπύρηνο χρονισμένο στα 800MHz και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν θα πάρουν το update (αν και θα μπορούσαν). Από την άλλη τα Xperia U και Xperia Sola με τους διπύρηνους επεξεργαστές που φοράνε, δεν έχουν κάποια δικαιολογία για να μην πάρουν, οπότε η ανακοίνωση μας ξάφνιασε.

Πέρα από τα άσχημα νέα για τους κατόχους τον παραπάνω smartphones, η Sony αναφέρει πως το πρόγραμμα για τις αναβαθμίσεις , σε Android 4.1, των Xperia T, Xperia TX και του πρόσφατου Xperia V «προχωρούν όπως έχουν προγραμματιστεί». Αυτό σημαίνει πως τα τηλέφωνα θα αρχίσουν να αναβαθμίζονται μέσα στον Φεβρουάριο – Μάρτιο.

Μετά από αυτές τις αναβαθμίσεις, η Sony σκοπεύει να φέρει το Jelly Bean στα Xperia P, Xperia J και Xperia Go ξεκινώντας στα τέλη Μαρτίου, ενώ τα Xperia Ion, Xperia S, Xperia SL και Xperia acro S θα λάβουν τις αναβαθμίσεις τους τον Απρίλιο του νέου έτους.

Η εταιρία υποσχέθηκε να δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αναβαθμίσεις με το νέο έτος.

Στις αρχές του μήνα η Sony παρουσίασε το πρώτο Smartphone τις που θα φοράει Android 4.1 Jelly Bean, και δεν είναι άλλο από το Xperia E, το οποίο θα δούμε στα καταστήματα τον Ιανουάριο του 2013.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.