Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε δει πάρα πολλές αναφορές για το iPhone 5 και τις το αλουμινένιο φινίρισμα που γρατζουνίζεται αρκετά εύκολα. Οι γρατζουνιές γίνονται ιδιαίτερα ορατές στην μαύρη έκδοση, ενώ είδαμε τηλέφωνα να έρχονται γρατζουνισμένα από τον κατασκευαστή.

 

Περιμέναμε λοιπόν μια δήλωση από την Apple και Phillip Schiller της Apple την έδωσε. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν η Apple θα διορθώσει το πρόβλημα αυτό στα ευπαθή τηλέφωνα, απάντησε:

 

«Κάθε αλουμινένιο προϊόν ενδέχεται να γρατζουνιστεί από την χρήση, και να αποκαλύψει το φυσικό του ασημί χρώμα. Αυτό είναι φυσιολογικό»

Η δήλωση αυτή επίσης μας δείχνει πως η Apple γνώριζε πως ζημίες σαν αυτές είναι αναπόφευκτες, και δεν έκανε κάτι για αυτό. Ίσως η Apple να περιμένει όλοι οι χρήστες των τηλεφώνων της να είναι πολύ ευγενικοί με τα τηλεφωνά τους ή να μην νοιάζονται για μερικές γρατζουνιές. Οι αναφορές όμως λένε το ακριβώς αντίθετο, μια χαρά νοιάζεται ο καταναλωτής όταν έχει δώσει τόσα χρήματα για μια συσκευή της Apple που φημίζεται για την ποιότητα κατασκευής της.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.