Η Samsung είναι ο μεγάλος νικητής του 2ου τετραμήνου του 2012, πουλώντας πολλά παραπάνω smartphones από την Apple και ξεπερνώντας την Nokia σε feature Phones με ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό από ότι το περασμένο τετράμηνο, σύμφωνα με αναλυτές της JP Morgan, της Τράπεζας της Αμερικής και της Citi.

 

Η Samsung αναμένεται να έχει σπάσει και το τριμηνιαίο ρεκόρ πωλήσεων smartphone. Με 50εκ. smartphones της Samsung, η εταιρία διευρύνει το χάσμα με την Apple περίπου 20εκ κατά μέσω όρο, καθώς οι αναλυτές υπολογίζουν η δεύτερη να έχει πουλήσει περίπου 30.5 εκ iPhones κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012. Επίσης η Κορεάτικη εταιρία πιστεύει ότι ξεπέρασε τα feature phones της Nokia κατά 15.7 εκ. συσκευές, διευρύνοντας το χάσμα που μόνο το περασμένο τρίμηνο ανήλθε σε μόλις 3,4 εκατομμύρια.

“Η Samsung αναμένεται να είναι ο ήρωας των smartphone  κατά το δεύτερο τρίμηνο,”  δήλωσε ο Francisco Jeronimo, αναλυτής της IDC. “Περιμένουμε επίσης να δούμε τις μεγαλύτερες ποσότητες smartphone που απεστάλθησαν ποτέ από έναν μόνο προμηθευτή σε ένα τρίμηνο, λόγω της ισχυρής ζήτησης των Galaxy, ιδιαίτερα το Galaxy S II και III S.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.