Είναιτελετουργικό: δημοσιεύουμε ένα review φορητού υπολογιστή με ένα 1366 768 οθόνη, και πάντα θα υπάρχει  κάποιος να φωνάζει για 1600 x 900 -, ή ακόμα χειρότερα  ανάλυση 4K. Εάν είστε στο δεύτερο στρατόπεδο, θα απογοητευθείτε από αυτό το άρθρο, αλλά για όσους από εσάς θέλετε απλώς ήταν κάτι  πιο ευκρινείς από την απλή HD, έχουμε κάποια ελπίδα: η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο της ιδέας των 13-ιντσών, PLS εμφάνιση με ανάλυση 1920 x 1080 pixel. Νωρίτερα σήμερα η εταιρεία  είπε σε μια ομάδα δημοσιογράφων ότι εξετάζει ένα 1080p πάνελ αυτού του μεγέθους, το οποίο θα ήταν ασυνήθιστο, για να πούμε ,το λιγότερο. Η εταιρία δεν είναι έτοιμη να προβεί σε υποσχέσεις, πολύ λιγότερο να δώσει ημερομηνία πώλησης, αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πρέπει να εκπλαγούμε αν η εταιρεία προβεί σε μια τέτοια οθόνη για 13-ιντσών φορητούς υπολογιστές πρώτα

– άλλωστε, για παράδειγμα, ,μερικά από τα 13-ιντσών πάνελ του κάνουν χρήση της IPS- τεχνολογία όπως η PLS, ενώ τα 15-ιντσών  δεν έχουν ακόμη. Θα σας αφήσουμε  να αποφασίσετε εάν αυτό είναι απαραίτητο ακόμα – τόσο το 13 – όσο και 15-ιντσών της Σειράς 9 έχουν έχουν ήδη ανάλυση 1600 x 900 – αλλά αρκεί να πω, η εταιρεία έχει ένα καλό ιστορικό στη συμπίεση επιπλέον pixels, όταν άλλα φορητά κατασκευαστές δεν το κάνουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.