Η νοτιοκορεάτικη LG έκανε μήνυση πριν λίγες ημέρες στην Samsung για την εικαζόμενη χρήση OLED οθονών στα smartphones και tablets της.

 

Η LG Display υποστηρίζει, ότι οι συσκευές της  Samsung, όπως το  Galaxy S II, Galaxy S II HD, Galaxy S III,  το Galaxy Tab και το Galaxy 7,7 χρησιμοποιούν  OLED πάνελ, τα οποία παραβιάζουν επτά πατέντες που σχετίζονται με την OLED τεχνολογία και κατέχει  η θυγατρική εταιρεία της LG.

Η LG Display έστειλε την υπόθεση στο Κεντρικό Δικαστήριο της Σεούλ και ζητά αποζημίωση καθώς και μια μόνιμη απαγόρευση αυτών των συσκευών.

Η Samsung και η LG έχουν εμπλακεί δημόσια αρκετές φορές, με τη Samsung να κατηγορεί την LG  για διαρροή τεχνολογίας στα OLED πάνελ και αργότερα την άλλη να κάνει κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για τον ίδιο λόγο.

Έχει αρχίσει ένας  πραγματικά καινούργιος πόλεμος μεταξύ των 2 εταιριών ή όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων, συμφωνημένο μεταξύ των δύο νοτιοκορεάτικων εταιριών, για να κρατάνε το hype ψηλά ;

Τι πιστεύετε ;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.