Μία από τις συσκευές που παρουσίασε η Huawai στο Mobile World Congress 2013 είναι ένα μικρο Android set-top box. Η συσκευή ονομάζεται Huawei MediaQ M310 και έκανε την πρώτη του παρουσίαση στην CES τον περασμένο μηνά. Είναι ένα μικρο και λιτό set-top box με πάχος μόλις 14 χιλιοστά.

Untitled-1

Παρόλο το μικρο του μέγεθος, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με hardware που του δίνει εξαιρετικές επιδόσεις, ικανό να streamαρει τα πάντα. Η εταιρεία μας πληροφορεί ότι η συσκευή θα υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες, media management, βιντεοκλήσεις και φυσικά παιχνίδια. To set-top box είναι εφοδιασμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V2 ARM Cortex A9.

url

H συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζει ασύρματη προβολή μέσω μιας HDMI θύρας και οι βιντεοκλήσεις ενεργοποιούνται όταν συνδέσουμε πάνω του μια κάμερα. Η εσωτερική μνήμη ανέρχεται στα 32GB και αν θέλουμε παραπάνω μπορούμε να προσθέσουμε μια micro-SD της αρεσκείας μας.

Ένα από τα ωραία που προσφέρει το όλο πακέτο είναι ένα universal προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ. Έτσι μπορούμε με αυτό να χειριζόμαστε εκτός του box, την τηλεόραση κι άλλες ψηφιακές συσκευές. Επίσης με ένα απλό πρόγραμμα μπορούμε να το χειριστούμε και μέσω του κινητού. Όσο για την τιμή της συσκευής τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν και στην CES η τιμή κυμαινόταν γύρω στα 80$.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.