Δελτίο Τύπου:

ΑΘΗΝΑ — 12 Δεκεμβρίου 2012 — Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, ανακοίνωσε σήμερα τριετή συμφωνία που την καθιστά τον επίσημο παγκόσμιο προμηθευτή Smartphones του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

 

Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2013, η συνεργασία θα φέρει την HTC στο κέντρο δύο εκ των πιο κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του κόσμου και θα της δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει στους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο νέους και καινοτόμους τρόπους να είναι πιο κοντά στη δράση. Είτε παρακολουθούν τον αγώνα στο στάδιο είτε περιεχόμενο σε μια συσκευή HTC, οι φίλαθλοι θα είναι εκεί για να μοιραστούν κάθε στιγμή.

 

«Το ποδόσφαιρο προκαλεί τόσο πολύ πάθος ανά την υφήλιο και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις κορυφαίες αθλητικές επωνυμίες στον κόσμο», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Θα συνεργαστούμε στενά με την UEFA για να προσφέρουμε ποδοσφαιρικές εμπειρίες σε όλους τους φιλάθλους και μια πιο πλούσια συνολική εμπειρία στους χρήστες συσκευών κινητής τηλεφωνίας.»

Ο Gianni Infantino, Γενικός Γραμματέας της UEFA, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω την HTC στην οικογένεια του UEFA Champions League και του UEFA Europa League. Με αυτήν τη συνεργασία η UEFA και η HTC θα προωθήσουν το ευρωπαϊκό διασυλλογικό ποδόσφαιρο σε ένα παγκόσμιο κοινό και θα προσφέρουν νέες ευκαιρίες στους φιλάθλους μας να απολαύσουν τις διοργανώσεις. Εκτιμούμε την υποστήριξη και τη δέσμευση της HTC και αναμένουμε ότι η συμμετοχή της σε αυτές τις διοργανώσεις θα αυξήσει το προφίλ της επωνυμίας της σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Η συνεργασία αυτή συνδυάζει την παράδοση της HTC να συνεργάζεται με παγκόσμιους ηγέτες του κόσμου της μουσικής, της απεικόνισης, του design και των σπορ με τα πολιτιστικά ενδιαφέροντα των καταναλωτών ανά την υφήλιο.

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας με το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, η HTC θα είναι επίσης ο Επίσημος Παγκόσμιος Προμηθευτής Smartphones στον τελικό του UEFA Super Cup το 2013 και το 2014, καθώς και στον τελικό του UEFA Women’s Champions League το 2013, το 2014 και το 2015.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.