Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα τα νέα της περιφερειακά. Από αυτά, το πιο συναρπαστικό είναι το νέο NFC Touch To Pair Mouse, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα του, μπορεί να συνδεθεί με μια συσκευή απλά με ένα άγγιγμα. Αν κατά τύχη, δεν έχετε NFC στον υπολογιστή σας(πόσοι άλλωστε έχουν;) το ποντίκι θα λειτουργεί σαν παλιά συσκευή Bluetooth. Η συγκεκριμένη θα κυκλοφορίσει το Νοέμβριο σε τιμή 39$. Έκτος από αυτή τη συσκευή, η HP ανακοίνωσε και το εικονιζόμενο ποντίκι X6000 (φωτογραφία),το οποίο έχει tilting τεσσάρων-κατευθύνσεων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου και του  γυαλιού. Αυτό θα φθάσει στα ράφια των καταστημάτων αυτό το μήνα σε τιμή $ 59. Τέλος, αν τα γούστα σας τείνουν σε πιο φθηνές λύσεις, υπάρχουν επίσης τα Wireless Mouse X4500 και το X5500, διαθέσιμα προς $ 29 και $ 39, αντίστοιχα.

Πέρα από τα ποντίκια, η HP ανακοίνωσε το Classic Desktop keyboard(29$) και το Wireless Elite v2(49$). Για τους λάτρεις του ήχου, υπάρχει το HP Speaker Bluetooth Portable, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται τον επόμενο μήνα σε τιμή 79$. Τέλος, τη λίστα συμπληρώνει η κάμερα HD 4310, με δυνατότητα εγγραφής 1080p, αυτόματη εστίαση, autoexposure και  3-way calling βίντεο(69$).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.