H Motorola υπέβαλε μήνυση εναντίον της Apple στη Διεθνή Επιτροπή Εμπορίου (ITC), ισχυριζόμενη ότι η Apple καταπατάει 7 πατέντες της στα προϊόντα της. Οι πατέντες αναφέρονται σε λειτουργίες reminders, email notifications και video players κινητών.

Σύμφωνα με την Motorola προσπάθησαν να αδειοδοτήσουν την Apple, η οποία από ότι φαίνεται αρνήθηκε να συνεργαστεί. Αυτό δεν άφησε άλλη επιλογή στην Motorola από το να αμυνθεί για την εταιρία και τους μηχανικούς της. Έτσι τώρα η Motorola ζητά απαγόρευση των εισαγωγών του iPhone, iPad και των υπολογιστών Mac .

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Motorola προσπαθεί να μηνύσει την Apple, η διαφορά όμως είναι πως αυτή τη φορά η Motorola είναι μέρος της Google. Αυτό σημαίνει πως η Google θα έπρεπε να εγκρίνει πρώτα τέτοιου είδους κινήσεις πριν φτάσει η Motorola στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη δήλωση της Google ότι δε θα κάνει επιθετική χρήση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που κατέχει.

Από την άλλη όμως, οι πατέντες είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Google εξαγόρασε την Motorola Mobility, οπότε αυτό ήταν κάτι που θα γινόταν αργά η γρήγορα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. το συζηταγα με φιλο γιατι δεν κανει μηνυση για της ειδοποιησεις που ειναι καθαρη αντιγραφη της Apple απο android.Χαιρομαι γι αυτο γιατι ειχε καλο μαθει η μηλο εταιρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.