Η Wall Street Journal αναφέρει σήμερα, πως η Google είναι έτοιμη να προκαλέσει τους φορείς κινητής τηλεφώνιας  όλα τα είδη θλίψης – έμμεσα, φυσικά. Λίγες εβδομάδες μετά την πώληση του Nexus Galaxy  για $ 399 ξεκλείδωτο, η έκθεση αναφέρει ότι η εν λόγω κίνηση είναι μόνο η αρχή μιας νέας πρωτοβουλίας.

Είναι πιθανό να αποκαλυφθεί επίσημα στο Google I / O, η εταιρία σχεδιάζει να συνεργαστεί με μια ποικιλία των OEM (και όχι μόνο ένα κάθε φορά), προκειμένου να έχουν μέχρι πέντε Καθαρό Google (διάβαζε: Nexus) συσκευές διαθέσιμες σε φορά. Καλύτερα ακόμα, ολόκληρη η σταθερή θα κυκλοφορήσει με Android 5,0 (Jelly Bean) και θα πωλούνται απευθείας από το Google σε μορφή κλειδωμένα για τους καταναλωτές στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Η κίνηση αυτή είναι σημαντική σε μυριάδες τρόπους. Για το ένα, περισσότερα ξεκλείδωτη συσκευές Nexus σημαίνει περισσότερη επιλογή όταν πρόκειται για την επιλογή φορέα. Επιπλέον, η κίνηση είναι πιθανό να καταστείλει τους φόβους ότι ορισμένοι εταίροι μπορεί να κάνει σχετικά με το Google Motorola Mobility αγαπημένη του μετά την απόκτηση 12 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν αποτελεί έκπληξη, Google δεν σχολιάζει επί του θέματος, αλλά πηγές “κοντά” στην κατάσταση λένε ότι η εταιρεία ελπίζει να έχει το 5,0 μόνιμο προσωπικό για την πώληση από την Ημέρα των Ευχαριστιών – ξέρετε, ακριβώς στην ώρα για Μαύρη Παρασκευή και την επικείμενη περίοδο των εορτών. Είμαστε όλοι υποθέσουν ότι αυτό θα καλύψει την αυξανόμενη “κατάσταση App” κεφάλι? Κάνοντας μια ώθηση για την εξάλειψη του μεταφορέα-εγχυθεί bloatware (ενώ παρέχει επίσης έγκαιρη πρόσβαση σε λειτουργικό σύστημα Android περισσότερους εταίρους), ελπίζουμε ότι το όλο “εκδοράς “δίλημμα απευθύνεται, επίσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.