Λιγότερο από δύο εβδομάδες έχουν περάσει απο την κυκλοφορία του iOS 6, και η Apple φαίνεται ότι εργάζεται ακόμα να λύσει μικροπροβλήματα.

Σήμερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια ενημέρωση κώδικα για ένα bug που επέτρεπε σε ορισμένες συσκευές του Verizon Wireless δίκτυου να καταναλώνουν δεδομένα ενώ βρισκόνταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi.

Η Apple ενθαρρύνει τους χρήστες της Verizon να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση για την αντιμετώπιση του προβλήματος:

Πατήστε Ρυθμίσεις> Γενικά> Πληροφορίες.
Περιμένετε να εμφανιστεί:

 

 

 

 

 

 

 

 
Πατήστε OK για να εγκαταστήσετε την ενημέρωση.
Κρατήστε το κουμπί Ύπνου / Αφύπνισης μέχρι να δείτε “σύρετε για απενεργοποίηση”.
Σύρετε για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή
Μετάκρατήστε πάλι πατημένο το κουμπί Ύπνου / Αφύπνισης για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.
Σημείωση: Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, το iPhone σας πρέπει να απενεργοποιηθεί και στη συνέχεια να εργοποιηθεί.
Μετά την επανεκκίνηση του iPhone σας, επιλέξτε Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται  “Verizon 13,1”

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.