Η ιδέα ενός Smartwatch δεν είναι καινούργια. Έχουμε δει πολλά τέτοια gadgets καρπού ανά τον καιρό, που λειτουργούν παράλληλα με τα smartphones, έχουμε δεί ακόμη και μερικά απ’ αυτά να τρέχουν και τα ίδια, mobile λειτουργικά. Τι γίνεται όμως με το επίσημο smartwatch της Apple; Σίγουρα μπορείτε να φορέσετε ένα iPod με λουρί καρπού, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Φήμες λοιπόν θέλουν την Apple να έχει ένα πλήρες σχεδιασμένο smartwatch στα σκαρία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις φήμες, η Apple και η Intel εργάζονται από κοινού σε αυτό το smartwatch project , τo οποίo θα διαθέτei 1,5-ιντσών οθόνη OLED. Το ρολόι θα επικοινωνεί με το iPhone μέσω Bluetooth.

Δυστυχώς, η φήμη δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ακριβώς θα λειτουργεί αυτό το gadget. Δηλαδή αν θα έχετε μεμονομένες εφαρμογές μέσα σ ‘αυτό(αυτόνομες), ή απλά θα λειτουργήσει ως ένα είδος οθόνης που θα προβάλει οτι εμφανίζει η οθόνη του iPhone; Αν τελικά υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτές τις φήμες θα μπορούσαμε να δούμε ένα Apple- smartwatch μέσα στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.