Η Apple ξάφνιασε τους χρήστες του iPad 3, βγάζοντας το iPad 4 πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν. Η γρηγορότερη εναλλαγή συσκευών ίσως αρχίσει να γίνεται σύνηθες φαινόμενο για την Apple, καθώς φήμες από την Κίνα αναφέρουν πως η Apple σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone 5S μέσα στον επόμενο μήνα.

Το άλλο ενδεχόμενο είναι να ξεκινάει από νωρίς την παραγωγή για να προλάβει την αυξημένη ζήτηση, ξεκινώντας την κυκλοφορία του επόμενου iPhone συγχρόνως σε όλες τις χώρες, αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις.

Η πιθανότητα, να προετοιμάζεται από τώρα για κυκλοφορία του επόμενου μοντέλου στην επέτειο του iPhone 5, φαντάζει ρεαλιστική . Παρ’ όλα αυτά οι φήμες υποδεικνύουν πως το αποκαλούμενο iPhone 5S είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

Εάν αυτά τα νέα επαληθευτούν, τότε φαίνεται πως η Apple αυτοκαταστρέφεται, κάνοντας τους φανατικούς καταναλωτές της δύσκολο να την ακολουθήσουν.

Τι πιστεύετε εσείς; Λέτε να ισχύουν οι φήμες;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.