Το Nexus 4, η πρώτη συμμετοχή της LG στο Nexus πρόγραμμα της Google, χάρη σε ένβα λάθος από το κατάστημα Carphone Warehouse στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια εντελώς ανεπίσημη εμφάνιση προ-παραγγελίας ‘πρόδωσε’ το τηλέφωνο, του οποίου η οθόνη είναι  4,7 ίντσες με ανάλυση 1280 χ 768. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά είναι οτι θα έχει Android 4.2,  quad-core επεξεργαστή Snapdragon S4, NFC, και 8-megapixel κάμερα. Αναφέρεται πως θα έχει 9,1 χιλιοστά πάχος και προσφέρεται με 8GB μνήμη αποθήκευσης.

Ένα πιθανό χαρακτηριστικό σε αυτή την έκδοση είναι κάτι που ονομάζεται πληκτρολόγηση με χειρονομία. Αυτό περιγράφετε ως μια μορφή εισαγωγής κειμένου σαν Swype  που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε “σύροντας το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη.”

Ενημέρωση: Λάβαμε την παρακάτω εικόνα, φαινομενικά από το συστήματα απογραφής της Carphone Warehouse , που δείχνει τιμή  £ 389,95 για την SIM-free έκδοση του Nexus 4, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρα χρώμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.