Το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός λανσάρει την υπηρεσία σύγκρισης κινητών τηλεφώνων Digital Technology Lab (DTL). Δεδηλωμένη αποστολή του DTL είναι «να προσφέρει ανεξάρτητες υπηρεσίες υψηλής και ταυτόχρονα σταθερής ποιότητας στην εργαστηριακή αξιολόγηση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας, η οποία συνοδεύεται από πλήρη διαφάνεια».

«Βρες το κινητό που σου ταιριάζει»

Μπαίνοντας στο http://dtl.germanos.gr, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αναζήτηση  με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και να συγκρίνουν τις πραγματικές δυνατότητες κάθε συσκευής για να διαλέξουν -μέσα από μια μεγάλη ποικιλία- εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Με την εφαρμογή DTL, ο χρήστης ορίζει χαρακτηριστικά όπως η τιμή της συσκευής, ο κατασκευαστής, το λειτουργικό σύστημα, η αυτονομία της μπαταρία και άλλα κριτήρια για να δει τις διαθέσιμες επιλογές που πληρούν τα κριτήριά του,  να τις συγκρίνουν, να δουν το παρουσιάσεις σε βίντεο και να την αποκτήσουν μέσω του www.germanos.gr.

Σύμφωνα με το DTL, τα τεστ που πραγματοποιούνται βασίζονται σε script, δηλαδή σε συγκεκριμένες, αποτυπωμένες μεθοδολογίες, στις οποίες περιγράφεται αναλυτικά όλη η διαδικασία καταγραφής, ρυθμίσεων και μετρήσεων κάθε προϊόντος. Κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιούνται μετρήσεις με ειδικό εργαστηριακό εξοπλισμό και μετρήσεις πραγματικής χρήσης των προϊόντων. Η ίδια μεθοδολογία που περιγράφεται στα script, ακολουθείται κάθε φορά, για κάθε προϊόν που αξιολογείται.

Καθώς το DTL ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας, τα script ελέγχονται και αναπροσαρμόζονται διαρκώς, με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.Το DTL δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά εδώ και 11 χρόνια και είναι τμήμα του Τεχνολογικού Τομέα των Αττικών Εκδόσεων.

VIA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.