Ο 21χρονος φοιτητής από την Σουηδία, Βουγκάρ Χουσεϊνζάντε προσελήφθη ως γενικός διευθυντής στην Μπακού των Μπάντοβιτς και Μάντζιου χάρη στην εμπειρία του στο παιχνίδι “Football Manager”!

Ο Χουσεϊνζάντε μπορεί να μην έχει εμπειρία από ποδοσφαιρικούς συλλόγους, ωστόσο έχει περάσει εκατοντάδες ώρες παίζοντας Football Manager εδώ και μία δεκαετία!

Ο Αζέροι προφανώς εκτίμησαν τα προσόντα του στον συγκεκριμένο τομέα και έτσι έγινε ο πρώτος γενικός διευθυντής που πιάνει δουλειά σε ποδοσφαιρικό σύλλογο πρώτης κατηγορίας χάρη στις επιδόσεις του στο Football Manager.

Ο Χουσεϊνζάντε δήλωσε στη σουηδική εφημερίδα, Aftonbladet ότι: “πάντα ήθελα να εργαστώ στο χώρο του ποδοσφαίρου. Παίζω Football Manager από το 2002”.

Ο τρόπος με τον οποίο καθοδηγούσε την ομάδα του στο Football Manager ενθουσίασε τους ανθρώπους της Μπακού που του πρότειναν αρχικά βοηθητικό ρόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υποψήφιος για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο ήταν και ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός, Ζαν Πιερ Παπέν, ο οποίος όμως έχασε την δουλειά από τον 21χρονο.

Προπονητής στην Μπακού είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ενώ εκεί αγωνίζονται ο Βαγγέλης Μάντζιος αλλά και οι Βερπακόφσκις, Τσεσνάουσκις και Ποπχάτζε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.