Πριν λίγες μέρες είχαμε μάθει για το τέλος της διαμάχης της HTC με την Apple που τελείωσε με συμβιβασμό μεταξύ τους.

Αυτό όμως μάλλον δεν άρεσε στην Samsung που είναι ο μεγάλος εχθρός της Apple και ένας από τους βασικούς Android αντίπαλους της HTC.

Έτσι η Samsung ζήτησε από το δικαστήριο και κατάφερε να πάρει στα χέρια της την συμφωνία μεταξύ της Apple και της HTC ώστε να δει τι ακριβώς έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους οι δυο εταιρείες.

Το σκεπτικό της Samsung ήταν ότι δεν μπορεί η Apple να την κατηγορεί ότι οι Android συσκευές τις κλέβουν πατέντες της και καταπατούν πνευματικά της δικαιώματα και από την άλλη να έρχεται σε συμβιβασμό με την HTC για το ίδιο θέμα χωρίς όμως να φανερώνει περισσότερες πληροφορίες.

Η απόφαση αυτή της Samsung μπορεί να αποδειχθεί δίκοπο μαχαίρι αφού από τη μια της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε μελλοντικές διαμάχες με την Apple σχετικά με τις Android συσκευές της αλλά από την άλλη μπορεί να εξαγριώσει την Apple ακόμα περισσότερο.

Samsung Motion to Compel Granted

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.