Διέρρευσαν τα χαρακτηρίστηκα και μερικές φωτογραφίες του Samsung Nexus 10 by Google, και η συσκευή φαίνεται “Θηρίο”!!

Το κυριότερο και πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό πρέπει να είναι το καινούριο panel που θα χρησιμοποιήσει η Samsung, ανάλυση είναι, wait for it… 2560×1600. Η οθόνη θα έχει μέγεθος 10,1’’, εξού και το όνομα “Nexus 10”. Συμφώνα με τους υπολογισμούς μου, οι διαστάσεις κ η ανάλυση του panel δίνουν ευκρίνεια 298ppi (pixels per inch) που είναι καλύτερη από του νέου iPad και του νέου-νέου iPad (264ppi)!!

 

Στα άλλα χαρακτηριστικά έχουμε τον νέο διπύρηνο επεξεργαστή της Samsung, Exynos 5 στα 1,7Ghz, αρχιτεκτονικής ARM Cortex-A15. Ο Exynos 4, που υπάρχει σε συσκευές όπως το S3 και το Note 10,1, είναι αρχιτεκτονικής Cortex-A9. Ο νέος επεξεργαστής θα έχει ενσωματωμένο νέο chip γραφικών, τον Mali-T604. Τον επεξεργαστή θα βοηθούν τα 2Gb RAM, ενώ ακόμα υπάρχει chip NFC, 5 Mpxl camera, και φυσικά η συσκευή θα τρέχει Android 4.2!!

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.