Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκαν οι πληροφορίες για την επερχόμενη αναβάθμιση των Windows Phone 8, και χθες το βράδυ έγινε διαθέσιμη για τους κατόχους του HTC 8X. Το αναμενόμενο update με κωδικό όνομα Portico/Apollo+ είχε φημολογηθεί ότι θα διατεθεί στις αρχές του νέου έτους, αλλά απ’ ότι φαίνεται, η Microsoft είπε να κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στους χρήστες του λειτουργικού της.

Το update, μέχρι στιγμής, είναι διαθέσιμο μόνο για το διεθνές και ξεκλείδωτο μοντέλο του 8X, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις υπόλοιπες συσκευές της πλατφόρμας. Η αναβάθμιση αυτή φέρνει τις συσκευές στην έκδοση 8.0.10211 από 8.0.9903. Δυστυχώς δεν υπάρχει Changelog που να καταγράφει τι αλλαγές έχουν γίνει ακριβώς.

Ανάμεσα στα διάφορα bug fixes που περιέχει το update, είναι και μερικές νέες δυνατότητες για τις συσκευές. Η σχεδόν επιβεβαιωμένη λειτουργία “keep wifi on”, συμπεριλαμβάνεται σε αυτές, και πλέον το wifi, όταν είναι ενεργοποιημένο, θα παραμένει συνδεδεμένο ακόμα και αν μπει το κινητό σε κατάσταση stand by. Άλλες λειτουργίες αφορούν το sms hub, όπου πλέον τα μηνύματα σώζονται στο πρόχειρο αν δεν σταλούν, υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή όλων και άμεση διαγραφή, και τέλος ο χρήστης έχει την επιλογή αν στείλει αυτόματα sms με την απόρριψη κάποιας κλήσης.

 via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.