Πόσες φορές έχουμε πάρει ( κλέψει ) ένα αμάξι στο Grand Theft Auto και το μόνο που κάνουμε είναι να γυρίζουμε όλη τη πόλη ακούγοντας του ραδιοφωνικούς σταθμούς στο παιχνίδι.

Πόσες φορές έχουμε πατήσει κάμποσες δεκάδες άμοιρους πολίτες ακούγοντας ένα από τα επιλεγμένα κομμάτια που έχει διαλέξει η Rockstar για μας. Ροκ, Ραπ, Ποπ και κάποια με μπόλικη δόση γέλιου.

Αυτή η νέα Android εφαρμογή πλέον σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό και στην πραγματική ζωή (περίπου…). Η εφαρμογή είναι εξαιρετική και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν την είχε φτιάξει κάποιος μέχρι σήμερα (κατά πάσα πιθανότητα λόγο χορήγησης αδειών)

Η εφαρμογή περιλαμβάνει σχεδόν κάθε ραδιοφωνικό σταθμό από τα GTA III, GTA Liberty City, GTA Vice City, GTA San Andreas και GTA IV.

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή και νιώστε λίγο από τη μαγεία του GTA.

Google Play – GTA Radio

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.