Μετά το τελευταίο προβληματάκι του iPhone 5, βλέπουμε να εμφανίζονται προβλήματα και στο Microsoft Surface και μαλιστα πολύ σοβαρότερα. Σύμφωνα με πολλές αναφορές χρηστών, το Touch Cover ( το Touch πληκτρολόγιο της συσκευής), παρουσιάζει ανοίγματα τόσο μεγάλα ώστε να φαίνεται το εσωτερικό της συσκευής με τα καλώδια της.

Η Microsoft σε ανακοίνωση της ανέφερε πως γνωρίζει το εν λόγω πρόβλημα και πως εμφανίζεται “σε ένα μικρό αριθμό συσκευών”, ενώ είναι σε επαφή με τους χρήστες που έχουν αυτό το πρόβλημα για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου εμπειρία.

Τα προβλήματα δεν σταματάνε εκεί όμως. Ένα δεύτερο πρόβλημα έκανε την εμφάνιση του στη νέα συσκευή της Microsoft και έχει να κάνει με τον ήχο. Χρήστες παρατήρησαν παραμόρφωση στον ήχο της συσκευής, ακόμα και πλήρη σίγαση όταν το tablet βρίσκεται σε αναμονή ή ακόμα και την ώρα της χρήσης του. Η εταιρία για αυτό το θέμα περιορίστηκε στο ότι δεν έχουν καταφέρει να αναπαράγουν το πρόβλημα στις δοκιμές που έχουν κάνει μέχρι στιγμής.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/66751186″ iframe=”true” /]

Πηγές: 12

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.