Το Microsoft Office για iPad, iPhone και Android είναι μια πραγματικότητα. Αν και υπήρχαν φήμες για το Office Mobile και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν και φωτογραφίες που έτρεχε σε ένα iPad, η Microsoft παρέμεινε επίμονα ήσυχη σχετικά με τα σχέδιά της για το προϊόν. Το the Verge έχει μάθει μέσα από διάφορες πηγές κοντά στην εταιρεία ότι θα κυκλοφορήσει εκδόσεις του Office για iOS και Android στις αρχές του  2013.

Το Office Mobile θα κάνει ντεμπούτο με τη μορφή δωρεάν apps που επιτρέπουν στους χρήστες των Android και iOS για να προβάλλουν έγγραφα του Microsoft Office. Όπως και στις υπάρχουσες εφαρμογές SkyDrive και OneNote, το Office Mobile θα απαιτεί ένα λογαριασμό Microsoft. Αρχικά, ο λογαριασμός της Microsoft θα παρέχει πρόσβαση στη βασική λειτουργία προβολής στις εφαρμογές. Τα έγγραφα Word, Excel και PowerPoint θα υποστηρίζονται όλα και η λειτουργιά επεξεργασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί με εγγραφή στο Office 365.

Η Microsoft θα επιτρέψει στους χρήστες iOS να αγοράσουν μια συνδρομή Office 365 εντός του app ή διανέμοντας κωδικούς μέσα από τα εταιρικά δίκτυα για την ενεργοποίηση της λειτουργιάς της επεξεργασίας του Office Mobile για τους χρήστες. Θα επιτρέψει στα apps βασικά στοιχεία επεξεργασίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορούν να αντικαταστήσουν τις λειτουργιές της πλήρους εφαρμογής Office για desktop.

Σε μια πρόσφατη δημοσίευση της Microsoft από το Τσεχικό θυγατρικό κομμάτι της εταιρείας, δηλώσαν ότι τα Office Mobile apps για Android και iOS θα γίνουν διαθέσιμα από το Μαρτίου του 2013. Καταλαβαίνουμε ότι το Office Mobile για iOS θα φτάσει πρώτο στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου, με την έκδοση για Android κατά τον Μάιο.

Σε σχόλιο σχετικά με αυτή την ιστορία και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε “το Office θα λειτουργεί σε Windows Phone, iOS και Android”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.