H Samsung μας έχει συνηθίσει σε οικιακές συσκευές σε όλα τα είδη, και έτσι στην επερχόμενη έκθεση τεχνολογίας CES στο New Vegas που ξεκινάει 8 Ιανουαρίου, θα παρουσιάσει την έξυπνη ρομποτική σκούπα που καθαρίζει το δωμάτιο μόνη της.
Το όνομα της είναι Smart Tango Corner Clean, αν και έχουν παρουσιαστεί παρόμοια μοντέλα από άλλες εταιρίες στην αγορά, η διαφορά με τις άλλες είναι οτι διαθέτει δυο περιστρεφόμενα ελικοειδή βουρτσάκια τα οποία μπορούν να καθαρίσουν γωνίες του δωματίου.

Η ρομποτική σκούπα διαθέτει μια κάμερα η οποία θα καταγράφει τον χώρο τον οποίο θα καθαρίζει για να την καθοδηγεί. Επίσης στο πάνω μέρος βρίσκεται μία οθόνη LCD για να την προγραμματίσουμε, καθώς και για την ένδειξη πιθανών σφαλμάτων. Στο πίσω μέρος βρίσκεται ο αφαιρούμενος κάδος απορριμάτων.
Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το κόστος και η ημερομηνία κυκλοφορίας της, αλλά εικάζεται οτι θα είναι διαθέσιμη σε μία δυο βδομάδες.

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.