Για πολλά χρόνια, η Apple με όλα τα μοντέλα της έως το iPhone 5S και η Sony με την σειρά Ζ Compact, πήγαιναν ενάντια στην τάση που επικρατούσε για όλο και μεγαλύτερες συσκευές. Λοιπόν, η Apple ακολούθησε αυτή την τάση με το iPhone 6 και το iPhone 6s, ωστόσο γύρισε φέτος με το μικρότερο iPhone 5SE, ενώ η Sony φαίνεται να  εγκατέλειψε την σειρά Compact μαζί με τη σειρά Z.

xiaomi-small-device-leaked
Είναι πολύ πιθανό όμως, τώρα που η αγορά είναι γεμάτη από phablets, οι εταιρείες να αρχίσουν και πάλι να προσφέρουν μικρότερες συσκευές. Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως θα στραφεί και η Xiaomi, αφού μια μικρή επερχόμενη συσκευή της εμφανίστηκε σε φωτογραφία με φήμες να λένε πως διαθέτει οθόνη HD 4.3 ιντσών και πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα,  ισχυρίζονται πως στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 820 με 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό και 13MP πίσω κάμερα, ενώ υπάρχει και ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όπως μπορείτε να δείτε, η φωτογραφία είναι σε πολύ μικρή ανάλυση και τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για την ώρα, εκτός από τη φημολογούμενη τιμή που λέγεται ότι θα είναι στα 250 ευρώ.

Τι λέτε; Θα αγοράζατε μια τέτοια συσκευή ή το μέλλον είναι στις μεγάλες οθόνες;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Mi Band 2: Επίσημα με οθόνη OLED, τεράστια αυτονομία και τιμή χώμα
Επόμενο άρθροOnePlus 3: Δείτε το πρώτο επίσημο teaser βίντεο της συσκευής
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ