Πριν περίπου μια βδομάδα, ακούστηκαν φήμες ότι η Google σχεδιάζει φέτος να κυκλοφορήσει ένα νέο VR Headset για να ανταγωνιστεί το Samsung Gear VR. Η Wall Street Journal αναφέρει σήμερα ότι η Google εργάζεται επίσης και σε ένα άλλο αυτόνομο VR Headset, που δεν θα χρειάζεται το smartphone, το PC ή την gaming κονσόλα μας για να λειτουργήσει. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως αυτή την στιγμή δεν κυκλοφορεί κάτι παρόμοιο στον αγορά.

Homido VR vs Google Cardboard VR

“Το Headset θα διαθέτει μια οθόνη, επεξεργαστή υψηλής ισχύος και εξωτερικές κάμερες, ενώ η ποιοτική εμπειρία δεν θα είναι δεμένη με ένα ακριβό υπολογιστή ή κονσόλα παιχνιδιών. Η Movidius θα παρέχει την τεχνολογία”, δήλωσε η WSJ.

Όσο για τη διαθεσιμότητα, φαίνεται πως μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα σίγουρα. Ενώ οι πηγές της WSJ αναφέρουν ότι η συσκευή θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτό το έτος, άλλοι απέφυγαν να πουν κάποια ημερομηνία, προειδοποιώντας ότι είναι στα πρώτα στάδια και η ανάπτυξη του θα μπορούσε ακόμη και να ακυρωθεί.

Ο ανταγωνιστής του Samsung Gear VR, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί φέτος στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών Google I/O 2016, μαζί με μια συμβατή έκδοση του Android.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHideoTube: Το YouTube κανάλι του Hideo Kojima
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy S7 & S7 Edge: Από τα 700€ & 800€ αντίστοιχα θα ξεκινούν οι τιμές τους!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ