Τα Windows 8 κυκλοφορούν περίπου τρία χρόνια στην αγορά, αλλά αυτό φαίνεται πως θα σταματήσει από εδώ και στο εξής. Με την έκδοση αυτή είδαμε να γίνεται ένας σημαντικός ανασχεδιασμός των Windows με το Metro UI, ωστόσο αυτό έφερε πολλά προβλήματα και παράπονα από τους χρήστες.

windows-metro-ui

Ως εκ τούτου, η Microsoft έσπευσε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα με τα Windows 8.1 που κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2013, τα οποία έφεραν πολλές βελτιώσεις στο λειτουργικό. Τώρα, φαίνεται πως η Microsoft θα σταματήσει την υποστήριξη των Windows 8, καθώς στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων υποστήριξης της, η εταιρεία αποκαλύπτει ότι δεν έχουν προγραμματιστεί άλλες ενημερώσεις για αυτά.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα είναι η πρώτη κίνηση για να σκοτώσουν την έκδοση εντελώς, αλλά αν έχετε κολλήσει στα Windows 8, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Ακόμη και αν η υποστήριξη του λειτουργικού με ενημερώσεις έχει σταματήσει, η βασική υποστήριξη για τα Windows 8 θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2018.

Φυσικά, μπορείτε απλά να κάνετε δωρεάν την αναβάθμιση σε Windows 8.1 ή ακόμα καλύτερα στην τελευταία έκδοση των Windows 10, εφόσον η δωρεάν προσφορά αναβάθμισης εξακολουθεί να ισχύει.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΔιάσημος instagrammer ποστάρει και το κινητό του “παίρνει φωτιά”
Επόμενο άρθροΗ Lenovo και η Google συνεργάζονται στο καινούργιο Project Tango
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ