Μένουν λιγότερο από 24 ώρες για την επίσημη διάθεση της δωρεάν αναβάθμισης σε Windows 10 για τους κατόχους Windows 7 και Windows 8 υπολογιστών. Η Microsoft ετοιμάζεται για αυτή την τεράστια αυριανή κυκλοφορία, κάνοντας προ-φόρτωση της τελικής έκδοση των Windows 10 σε υπολογιστές που δικαιούνται την αναβάθμιση. Αρκετοί Windows 7 και Windows 8 χρήστες που έχουν κάνει κράτηση για την αναβάθμιση φαίνεται πως έχουν ήδη τα πλήρη αρχεία εγκατάστασης για τα Windows 10 στον υπολογιστή τους μέσα στην διεύθυνση C:\$windows.~BT.

windows-10-logo

Η Microsoft θα ξεκλειδώσει και θα ενεργοποιήσει την εγκατάσταση των Windows 10 αύριο το μεσημέρι, επιτρέποντας έτσι σε ορισμένους χρήστες να αναβαθμίσουν τους Windows 7 και Windows 8 υπολογιστές τους, αλλά δεν θα γίνει ταυτόχρονα διαθέσιμη σε όλους, καθώς θα κυκλοφορήσει σταδιακά.

Οι χρήστες που δοκιμάζουν τα Windows 10 τώρα, έχουν ήδη δοκιμάσει τις τελικές αλλαγές και θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν το Day One patch που ετοιμάζει η Microsoft. Η εταιρεία λογισμικού έχει επίσης κυκλοφορήσει κάποια hotfixes στους δοκιμαστές, για να λυθούν όλα τα θέματα μέχρι την τελική έκδοση.

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κατέβηκε το αρχείο. έχω win 7 64.
    Το αρχείο είναι 6,κάτι gb.
    Αν έχετε τον φάκελο $Windows.~BT στον δίσκο C τότε είστε έτοιμοι για ανβάθμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ