Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Apple αλλά και για τους fans της, καθώς σε λίγη ώρα ξεκινάει το ετήσιο Worldwide Developers Conference (WWDC) 2015, όπου η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iOS 9 και την νέα έκδοση του OS X. Φυσικά, θα υπάρχει livestream για όλους όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν και chat για να συζητάμε παράλληλα με την παρουσίαση.

WWDC-2015-invitation

Για να δείτε το επίσημο livestream, θα πρέπει κατά βάση να έχετε κάποια συσκευή της εταιρείας, στο παρακάτω βίντεο όμως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • wwdc
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροNexus 5: Εμφανίζει αισθητή βελτίωση στην αυτονομία με το Android M
Επόμενο άρθροLG G2 Mini: Αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop μέσα στον Ιούνιο
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ